Кучкова скочи в леглото на заместника на Бареков

Ангел Джамбазки е поредното завеоевание на плеймейтката, гилдията беснее: Кучка!

Скандалната плеймейтка Елена Кучкова заби дясната ръка на Николай Бареков. Манекенката е ударила кьоравото с евродепутата Ангел Джамбазки, с когото заедно отпразнуваха победата му на изборите, твърди хотарена.

 От няколко месеца насам упорито се говореше, че Кучкова има връзка с политик, но никой не предполагаше, че е именно зам.-председателят на ВМРО.

 Чаровникът е ухажван от много модели и манекенки не само защото е млад и атрактивен ерген, а и защото е едно от най-популярните лица в последните години от малкия екран.  Като част от формацията на воеводите, той е с активна позиция по повечето обществени въпроси.

 В края на изборния ден на 25 май Кучкова сама се издаде, че сърцето й бие от радост заради резултатите от евровота. Вследствие на големия си успех, „България без цензура“ заедно с ВМРО спечели 2 мандата за Брюксел, а именно Бареков и Джамбазки. Плеймейтката не издържа и се похвали сама, че има за какво да празнува. На снимката пък, която публикува, се виждат две бутилки шампанско „Мое & Шандон”, като всяка струва по 150 лева, писа Всеки ден.

 „Все така да сме, да имаме поводи за поливане”, си е написала блондинката под снимката. На нея тя изглежда зашеметяващо - изключително сексапилна и в много добро настроение.

 „Да, празнувахме добрите изборни резултати на приятеля ми”, призна Елена пред журналисти. А на въпрос дали самият той влиза в Европарламента, силиконовата бомба отговори: „Нищо повече не казвам, защото веднага ще се сетите кой е”. Макар и да не потвърди официално, че става дума за Джамбазки, политически фигури издадоха тайната. Те са категорични, че миската от село Черногорово е хлътнала здраво. Още преди месец тя сподели, че вече е обвързана.

 „Признавам си, заето „зайче” съм. Чак не смея да споделя колко съм щастлива, за което благодаря на един специален човек, който засега ще запазя в тайна”, написа тогава в социалната мрежа Кучкова. И това е съвсем очевидно, защото напоследък просто сияе и все повече се разхубавява.

 Ангел Джамбазки отдавна е желан ерген. Мълвите в светските среди разкриват, че плейбоят е разбил доста женски сърца, някои от тях на известни и доста тиражирани красавици и моделки. „Ангел е много общителен, излиза винаги в големи компании, обича купона и забавлението, в същото време е страшно пламенен и с него винаги е интересно. Завиждам на тая кучка Елена”, сподели пред „Всеки ден” манекенка, минала през леглото на новия евродепутат.