Капитанът на Нефтохимик: Клубът ще го има!

Искаме да играем в Бургас заради феновете, заяви Станислав Жеков

Капитанът на Нефтохимик Бургас Станислав Жеков – Тачо опроверга в интервю за Burgasutre.bg появилите се в медиите информации за закриване на клуба. Любимият на поколения бургазлии футболен отбор отново изпадна в „Б” група заради тежка финансова криза, но лидерът на „зелените” категорично обяви, че Нефтохимик няма да бъде ликвидиран и ще продължи да радва верните си привърженици.

„Отборът ще го има! Ръководството прави всичко възможно да намери спонсори. Съвсем скоро ще обявим датите за подготовка. Искаме да играем в Бургас заради феновете, но това не зависи от нас”, заяви железният бранител.

Тачо сподели, че неговото бъдеще е свързано изцяло с Нефтохимик. „Мога да гарантирам, че ще направя всичко по силите си, за да върнем отбора там, където му е мястото – сред най-добрите в България. Сигурен съм, че голяма част от съотборниците ми ще искат да останат, ако всичко в отбора е наред. За себе си мога да гарантирам, че съм готов да се откажа и от супер примамливи оферти, защото нося Нефтохимик в сърцето си”, каза Жеков.