"Различният поглед" става на 6!

Стара Загора Лайф

31-05-2014, 16:20

Снимка:

Сдружението за съвременно изкуство и култура Различният поглед

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стара Загора отново с Голяма усмивка за 1 юни

Детски хепънинг за 1 юни в Стара Загора

Кани децата на Стара Загора на 1 юни на парти с много изненади

За рождения си ден Сдружението за съвременно изкуство и култура "Различният поглед" прави детски празник и канидецата на 1 юни да празнуват заедно с "Приказни геройства".

В двора на "Къщата на арх. Димов" ще има :
- Конкурс за костюм "Моя любим приказен герой"
- Сцена за таланти - песен, стих, танц и др.(носете предварително подготвени)
- Приказен детски бар с цветни коктейли и изненади

На 1-ви етаж ви очакват фокуси и рисуване на "Платно на вълшебните послания", а на 2-рия етаж можете да се включите в магично ретро фото студио с костюми и рисувани лица, което е факт от  партньорството на рождениците с фотографа Калина Борисова и НЧ "Димитър Данаилов - 2013", Чирпан.И още-дигитално фото студио (с мултимедиен проектор), реализирано от Матеуш Щайнке.

На улицата пред къщата и на двора ще можете да се снимате и забавлявате с жонгльори, клоуни,да рисувате с тебешири и какво още - посетете Къщата на арх.Димов на  1-ви юни 2014 (неделя) между 17:00 - 20:00 ч.и ще разберете.
Входът е свободен!

"Приказни геройства" е епизод 3 от проект "Архитектура на паметта", подкрепен от Фондация "Америка за България". Събитието се осъществява и с помощта на Матеуш Щайнке - доброволец по проект "Заедно в изкуството 2" към Европейска доброволческа служба, програма "Младежта в действие".