Николета прекали! Снима наказаната си дъщеря

Николета Лозанова направо потресе феновете, пише Клюки.нет. Плеймейтката сподели снимка на Никол Божинова, наказана до стената. Водещата изглежда искаше да се фръцне с поредната маркова дрешка, но вместо това дъщеря й беше точно като наказана пред фотоапарата.

Снимката предизвика редица коментари в няколко форума, а майките направо откачиха. „Е, може ли така: Да си снима детето докато го наказва“, „Това някаква нова мода ли е? Да се снимаш наказан“, възмущават се те.

Николета вече снима и наказаната Никол

Вдигнала високо ръце и опряна на стената, Никол изглеждаше точно като наказана. При това момиченцето изобщо не бе очаровано, че отново е пред обектива на камерите, за разлика от „любящата“ му майка.

Феновете на Николета естествено се впуснаха да я хвалят, но форумци не бяха толкова благосклонни. „Какво го е строила това дете като наказано“, „Възмутително, вече и като й се скара ли ще я наказва“, възмущават се те.

Желанието на плеймейтката да запечата всеки миг от живота на дъщеря си, вече граничи с мания. И неслучайно из форумите й подиграват. А и обективна май е омръзнал на самата Никол, която не изглежда никак щастлива, че за пореден път трябва да позира пред фотоапарата, за да гради имиджа на Николета.