Как да разберете, че ви предстои раздяла?

Предвестниците на края на любовта

Не са малко случаите, в които двама души се разделят, независимо, че се обичат до безумие.
има признаци, които категорично вещаят раздяла. Вижте кои са те и сами преценете дали си струва да се преборите с тях.

1. Тайните
Малко неприкосновеност в личния живот е нещо много здравословно. Да, обаче, това съвсем не е така, когато става въпрос за укриване на важни неща. Явен признак за липса на доверие, което е абсолютно необходимо за добрите отношения.

2. Лъжите
Какво по-разрушително от това да гледаш партньора си в очите и да го лъжеш? И какво по-огорчаващо, когато той разбере? Когато има лъжи, няма уважение. А след като не се уважавате взаимно, то за какво общо бъдеще да си говорим?

3. Зависимост и контрол
В доминирането няма нищо лошо, стига да е умерено и когато е необходимо. Например в някои неща единият партньор е по-добър от другия, затова той поема контрола. И обратното. Но да поставяш половинката си в пълна зависимост, да не й даваш право на глас, да презираш разсъжденията й е не само пагубно за връзката, но и адски нечовешко поведение.

4. Страх
Страхът не бива да бъде част от нашите интимни отношения. Ако се чувствате под някаква заплаха, която той или тя постоянно ви внушават, да знаете, че нещо не е наред. В случай, че вие сте този, който манипулира чрез страх, по-добре се спрете веднага. Ще отблъснете половинката си рано или късно. И това никога няма да бъде правилното поведение, независимо с кого имате връзка.

5. Депресия
Имате хубави, моменти, имате си и лоши моменти, но в случая е важна цялата картина. Замислете се дали като цяло можете да кажете, че сте щастливи? Ако отговорът ви е положителен, значи няма нищо непоправимо между вас. Но, ако е отрицателен, да знаете, че раздялата наближава. И да знаете, че това е добре за вас, пише Beu.