Зъболекари се събират в Бургас за 14-ия си Научен конгрес

Тенденциите и новостите в денталната медицина ще бъдат показани на изложение в морския град

Изявени специалисти от България и чужбина ще се съберат в Бургас за 14-я Научен зъболекарски конгрес. На форума спецовете ще обсъждат новостите в денталната медицина. Срещата на зъболекарите ще се проведе с подкрепата на кмета Димитър Николов. Датите за провеждането й са 12 – 15 юни.

Научният конгрес ще бъде съпроводен от голямо Дентално изложение, в което ще участват над 50 фирми. Всички участници ще получат информация за най-новите тенденции и прогресивен опит в областта на денталната медицина.

Два дни по рано-10 юни, от 11.00 часа е предвидена пресконференция по повод откриването на форума. В пресконференцията ще вземат участие: д-р Борислав Миланов – председател на Управтиления съветна Българския Зъболекарски Съюз и председател на Организационния комитет на Научния конгрес, д-р Николай Шарков – главен секретар на УС на БЗС и зам.-председател на Организационния комитет на Научния конгрес, д-р Донка Станчева-Забуртова – зам.-председател на УС на БЗС и главен секретар на Организационния комитет на Научния конгрес, проф. д-р Доан Зия – председател на Научния комитет на БЗС, и д-р Лорис Мануелян – зам.-кмет на община Бургас.