Стелла Ангелова е бременна

Каскадьорката шашна със снимка, на която е с огромен корем

Стелла Ангелова, която стана известна покрай участието си в първия сезон на „Денсинг старс” е бременна! Тя шашна феновете и приятелите си със снимка, на която изглежда в деветия месец. Стелла е облечена в синя рокля и коремът й е толкова голям, че изглежда, че всеки момент ще роди. Хората останаха изумени от неочакваната новина, но се оказа, че не става дума за истинска бременност. Lifestyle.bg разбра, че бременността е фалшива, а бебето е възглавница.

Стелла дублира героинята Валери Стънт в 13 епизод на сериала "Children's Hospital". В този епизод Валери трябва да роди при екстремни обстоятелства, а каскадьорката изпълнява част от опасните сцени.

"Отива ти. Чакаме с нетърпение да ни зарадваш с подобна новина", вълнуват се феновете на българката.

Кариерата й отвъд Океана напоследък се развива доста успешно. Тя активно дублира актриси в ТВ сериали, като основната й ангажираност е в Revolution, където замества в каскадьорските сцени Елизабет Мичъл.

Стелла участва в първия сезон на „Денсинг старс” и бе фаворитка за първото място, но в крайна сметка не го спечели. Тя бе с партньор Атанас Месечков и се заговори, че между тях има нещо повече, но това така и не се потвърди.