Мик Джагър с нова любов

Явно вече е преодолял смъртта на половинката си и продължава напред

Фронтменът на "Ролинг стоунс" сър Мик Джагър даде повод да се заговори, че е на път да преодолее трагедията със смъртта на дългогодишната му приятелка Лорън Скот и отново е в плен на любовта, пише в. "Дейли стар".

70-годишният рокаджия е бил фотографиран в компанията на загадъчна брюнетка на балкона в хотелски апартамент в Цюрих миналия уикенд. Мистериозната дама е изглеждала с десетилетия по-млада от музиканта ветеран. Двамата са се показали няколко пъти на балкона, като при една от появите им са били облечени в пижами. Жената, чиято самоличност не е известна дори на охраната, се е опитала да открадне целувка от Джагър.

Според спекулациите рокаджията и загадъчната брюнетка са се запознали в нощен клуб в Цюрих, когато "Ролинг стоунс" са гостували в Швейцария в рамките на подновеното им световно турне.

Лорън Скот, дългогодишната приятелка на Мик Джагър, сложи край на живота си през март. След смъртта й "Ролинг стоунс" отложиха концертите си в Австралия и Нова Зеландия. Групата поднови световното си турне през май, припомня изданието.