Преслава неразделна с Жожо (СНИМКИ)

Отделя цялото си време и внимание за новото си кученце

Фоллк певицата Преслава има ново любимо същество, на което отделя почти цялото си внимание. Това не е Жоро Бирмата, а на Жожо, предава HotArena.net.

Той е любимото на изпълнителката куче от порода минишпиц. Преди дни атктуалната фурия изведе домашния си любимец на разходка в Южния парк в столицата и веднага прикова вниманието към себе си.

Като малко дете изпълнителката на Преслава се радваше на животинката.

Певицата нямаше грим, а облеклото й бе небрежно. Като истинска звезда Преслава е скрила лицето си с тъмни очила, за да не бъде разпозната на улицата от някой от многобройните си почитатели, уточнява в. „България Днес“.

Жожо е подарък на певицата от Жоро Бирмата, който я изненада с животинката преди няколко месеца. "Той е малко, пухкаво бебе, което само иска да го целуваш и гушкаш. Невероятен е!", заяви за любимото си куче Преслава.

Паленцето не е случайно избрано, то е от селектиран род, като родителите му са носители на многобройни награди от киноложки изложби. По неофициална информация Бирмата броил над 1000 лева, за да купи новия любимец на изгората си.

Иначе самата Преслава описва, че любовта й с Жоро Бирмата има нещо общо с кучетата. "Има любов, има привличане, но при нас е страшно! Ние сме като куче и котка. На ден правим по 2-3 скандала. Има нещо, което ни държи. Трябва да преминем през тези трудности. Не сме се вкопчили в тази връзка. Това ни поднася Господ в този момент. Дори да искаме да се откажем, не ни се получава. Характерите ни не могат да се нагодят още. И двамата сме зодия Рак. Трудно е! Мисля че трябва да преминем през това, независимо дали ще останем заедно", обясни Преслава.