Ивайла Бакалова в инвалидна количка до края на септември

Ивайла Бакалова още се бори с тежките последствия от жестоката травма, която получи в „Къртицата“ няколко дни преди финала. Манекенката е в инвалидна количка и се придвижва с помощта на частна медицинска сестра и това ще продължи месеци наред.
„Счупеното заздравява, но много бавно. Лекарите казаха, че ще се оправя през септември, но не вярвам да тръгна на собствен ход, сигурно ще съм с патерици, а после с бастун. Криво ми е, много ми е криво, но нищо не мога да направя. Никой не е виновен за случилото се, просто стана тъпо стечение на обстоятелствата“, каза Бакалова и призна, че още има болки, които силно се усещат през нощта.
Въпреки приказките на Иван и Андрей, че възстановяването ще отнеме само 45 дни се оказа, че положението не е толкова розово. Тепърва манекенката ще започне процедури по раздвижване и рехабилитации. Ще й се правят масажи, компреси, обтривки и лечение с ток, което да стимулира мускулите на крака.
Бакалова каза, че вече е изписана от болницата и сега по цял ден стои вкъщи, а от време на време й правят компания дъщеря й Рая и сестра й Божидара. Помагат й дори когато трябва да отиде до тоалетна, защото не може да се стане сама и да се задържи права. Помагат й и в къпането, защото до банята пък съвсем не може да стигне е да се обслужи сама.

Престоят първо в базата в пълна изолация, а сега и вкъщи вече дотежал на Ивайла. Тя била свикнала да ходи по купони, по светски сбирки, партита, а сега се налага да пролежи цялото лято. Иначе от екипа на предаването са поели всички разноски по лечението й и вече са й платили дължимия хонорар за ВИП участник в шоуто. Тя се е спазарила за сериозната сума от 150 000 лева и е най-скъпоплатеният участник в цялата продукция.

Скандално.нет