За втори път: Откриват сезона в Слънчев бряг, старт дават хотелиерите!

Съюзът на собствениците вдига купон на 14 юни в тузарския комплекс „Роял Касъл”

Хотелиерите в Слънчев бряг откриват за втори път туристическия сезон. Те са планирали грандиозното събитие за 14 юни, събота. През последните години стана традиция в курорта да се дава два пъти старт на сезона заради лоша комуникация и несходство в позициите на хотелиерите от една страна и ръководството на комплекса в лицето на „Слънчев бряг” АД.

Различията на двете страни по ключови въпроси са толкова големи, че те дори не желаят да се съберат за официален повод като откриването на туристическия сезон. Затова всяко лято всеки си вдига отделно купон от другия. Само преди три дни бе партито на „Слънчев бряг” АД, но организаторите имаха малшанс заради лошото време.
Повторното откриване, организирано от хотелиерите пък е тази събота. То ще премине под егидата на вицепремиера Даниела Бобева. Интересното е, че за първи път тази година залпът по повод старта на сезона ще дойде не от Слънчев бряг, а от Елените. Партито ще се състои в луксозния хотел „Роял Касъл” във в.с. „Елените” и започва точно в 20.00 часа на 14 юни.