Петък 13-ти: Електронно разбиване под звездите на 9-ти километър

Времето ще е тихо и спокойно, но около басейна ще е бурно и забавно

Какво по-хубаво от лятно парти на открито в петък вечер? А петък 13-ти? Каним ви да отбележите тази знакова дата заедно с феноменалния line-up: Pacho & Pepo, Versus, Christian Craken, Chris Noiz, Alexander Miladinov и Marto Gavraili.

Този петък локацията е откритият басейн на Комплекс "9-ти километър". Домакините обещават  разгорещени емоции и танци в комбинация с нощна прохлада.

Разнообразният състав от диджеи е замислен с цел събитието “Summer Vibes Pool Party” да посрещне и задоволи различните вкусове на любителите на електронната dance музика. За по-нетърпеливите входът до 00.00 часа е на изкушаващата цена от 8 лева. След полунощ ще платите само с 2 лева повече.  

"Summer Vibes" е една съвместна инициатива на Ellectrica Promotions, както и добре познания и уважаван Dj Versus. Ellectrica Promotions е събитийна платформа, която има повече от 17 години опит в организацията на партита и фестивали на Балканите, успехът на която се корени в намирането на уникална музикална концепция за всяко едно пространство.