Велев: Не ме е страх от феновете

Кокала уговори Живко Желев и Росен Колев да играят в Локо

Новият треньор на Локомотив (Пд) Емил Велев вече запретна ръкави и работи активно по селекцията, съобщава „7 дни спорт“.

Велев, който се завръща на „Лаута“ след кратка пауза, няма притеснения от проблемите между ръководство и фенове.

Той вече е готов с част от новите футболисти, които ще играят с „черно-бялата“ фланелка. Това са защитниците Живко Желев и Росен Колев.

Ветеранът Желев игра за Верея във "В" група, след като напусна Славия през миналата есен. Колев пък беше част от Любимец.

Към отбора ще се присъедини и друг опитен играч. Това е Богомил Дяков, който работи с Велев в Левски и Славия. За последно универсалният футболист беше част от Монтана. Отхвърленият от бившия треньор Александър Станков Станислав Маламов също е дал съгласие да се завърне на „Лаута“.

„Надявам се всичко да е наред за първата тренировка на отбора. Не ме е страх от феновете. Вие знаете, че аз съм човек, който търпи критика, стига тя да е градивна. Вярвам, че с феновете ще се разберем и заедно ще водим отбора към добро", каза Емил Велев.

От старите футболисти към този момент остават вратарят Йордан Господинов, Здравко Лазаров, Александър Якимов, Ангел Грънчов, Спас Делев и Тихомир Трифонов.

Първият лагер на Локомотив ще бъде в Банско. Отборът ще бъде там от 16 юни, като ще изиграе 4 контроли.

За втората част от подготовката вариантите са два - Боровец или чужбина.