Слава Георгиева е новата Царица роза на Павел баня

Тя бе избрана сред 10 претендентки за короната

Слава Георгиева е Царица Роза - Павел баня 2014. Тя бе избрана с гласовете на публиката от общо десет претендентки за царската корона на грандиозен спектакъл с водещ Драгомир Драганов.

Съгласно статута, залегнал в избора, Царица Роза става представително лице на Община Павел баня да следващия Празник на розата и минералната вода през 2015 година и придружава кмета на официални срещи и делегации в страната и чужбина.

По време на спектакъла участничките дефилираха с народни носии, спортно-елегантни облекла и вечерно-официални тоалети. Те имаха възможност да се представят пред публиката, като отговаряха на различни въпроси на водещия за своите любими занимания и бъдещи планове за развитие.

Гост-изпълнители на "Избор на Царица роза - Павел баня 2014" бяха танцьорите на ансамбъл "Фантазия" от град Лиски, Русия.

Спектакълът бе организиран от представители на Общинска администрация и фолклорен ансамбъл "Детелини".

Празникът днес продължава с "Руска фолклорна вечер", а в следващите дни - със спортен празник, избор на Цар на минералната вода, кулинарно шоу на площада в Павел баня, дефиле с песни и танци на участниците в Международния фолклорен фестивал и други.