Майката открила трупа на сина си, съседи чули изстрели през нощта (СНИМКИ)

Костадин Игнатов бил криминално проявен

29-годишният Костадин Игнатов е намереният мъртъв мъж на ул. "Константин Нунков" №10 в "Кючук Париж" в Пловдив. Трупът е открит от майка му около 14.30 часа днес. Съседи чули изстрели около 2 часа през нощта, научи репортер на Plovdivutre.bg. Костадин е имал съпруга и малко момиченце. В деня на убийството те не са били в апартамента. Мъжът е криминално проявен. Разследващите работят по две версии - убийство и самоубийство.

Криминалисти са отцепили района около блока и на метри от него - до фирма за фаянс и теракот. Пред дома на мъртвия са намерени гилзи. Съседи казаха, че през нощта чули звук като от бомбички и свистене на гуми на кола. Някои от тях предполагат, че Костадин е гонен.

Мъжът бил шофьор в частна фирма. Жена му Мира е от Кърджали и била студентка последен курс. Семейството живеело под наем в апартамент на втория етаж на ул. "Константин Нунков" №10. Преди минути там пристигна съпругата на мъртвия заедно с родителите си и малкото им дете.

Снимки от мястото на трагедията вижте ТУК.

Това е трета стрелба в района за няколко дни. Двама пловдивчани влязоха в болница, след като бяха простреляни със сачми в краката. Безразборната стрелба се случила на 3 юни вечерта близо до прелеза на Сточна гара от страната на Кючук Париж. На следващия ден около 17 часа бе прострелян 22-годишният Андреан Калев. Той бе ранен от бившия военен Димитър Начев, който е настанен в Центъра за психично здраве в Пловдив.