Берое“ 2003 на държавно първенство по Футбол 7

Отборът на „Берое“, за деца родени след 2003 година ще се включи в държавното първенство по Футбол 7, като победител от зона Стара Загора.

Надпреварата ще се проведе от 17 юни до 19 юни в Трявна, където сили ще премерят двата най-добри отбора от зона София („Левски“ и „Славия“) и победителите от зони Пловдив („Ботев“), Бургас („Черноморец“), Варна („Черно море“), Велико Търново („Янтра“ Габрово), Монтана („Монтана“) и съответно Стара Загора („Берое“).

Отборите бяха разпределени в две групи, а състава воден от Венелин Сивриев е в компанията на единия представител на София („Левски“ или „Славия“) и първенците на Бургас („Черноморец“) и Велико Търново („Янтра“).

Първият мач на тима е на 18 юни от 10:30 ч. срещу „Черноморец“ (Бургас). Точно след 7 часа на същия ден отборът ще премери сили с „Янтра“ (Габрово). Последният двубой е на другия ден 19 юни от 9 часа.

Победителите от всяка група ще играят финал, а завършилите на второ място ще спорят за бронза. Третите от всяка група ще играят за 5-6 място, а последните отбори от групата за 7-8 място.