Кристалните деца са сред нас, вижте как да ги познаете!

Магнетичните същества разкриват тайните на Вселената

Все повече се говори за уникалните кристални деца – децата на новото време, повечето от тях са родени през 90-те години на миналия век. Магнетичните кристални деца са взели интуитивните и телепатични способности на децата индиго и са ги издигнали до по-големи висоти.

Магнетичните кристални деца са взели интуитивните и телепатични способности на децата индиго. Смята се, че кристалните деца притежават уникална – кристална енергия и са изтъкани от по-висша енергия.

Кристалните деца са изключително чувствителни, дори по-чувствителни от индиго децата. Те усещат всичко, което е случва около тях на метафизично ниво и нямат нужда от думи, за да разберат хората около себе си. Ако сте добронамерени към кристалните деца и те ще са добронамерени към вас, но ако им изпращате негативна енергия, то тя ще се върни обратно при вас.

Кристалните деца черпят енергията си от Майката Земя и това ги прави изключително чувствителни към замърсяване на околната среда – полени, инсектициди, химикали, както и парфюми и храна, която има силна миризма.

Храната на кристалните деца е натурална и естествена, за да могат да бъдат в хармония със същността си. Химикалите и замърсената храна може да доведе до заболявания. Когато се разболеят, те трябва да се свържат с Природата, защото това е знак, че са загубили връзката с нея. Кристалните деца са тихи и вглъбени, не обичат показността, но виждат и усещат всичко. Много лесно се влияят от настроенията и енергията на хората.

От друга страна, когато попаднете близо до човек от този тип, усещате невероятно спокойствие. Няма да видите кристалните деца в тълпата – толкова много енергия на едно място не им влияе добре.

Тези специфични хора са способни дори да „говорят“ с животните. Имат нежна кожа и обичат естествени материи, обичат водата и дългият душ им действа успокояващо. Късметлии са по природа и около тях постоянно се случват чудеса. Наивни са, но се страхуват да не изгубят контрол върху емоциите си. Кристалните деца има голямо въображение и често пъти мисленето им е „извън реалността“.