Студентка загина, падайки от балкон по време на секс

Руската студентка Анастасия Татик, която следвала в Лондон, загина заедно с гаджето си, падайки от балкон по време на секс. Двамата така били обладани от страстта, че не забелязали как се напукала стъклената преграда. Когато тя поддала, младежите загубили равновесие и паднали на земята от 20-метрова височина, съобщава Lifenews.ru, цитирана от БЛИЦ.

Със студента от Мексико Мигел Настя се познавала едва от седмица. Тя учела в колежа Bellerbys, където обучението е над 21 000 фунта стерлинги. Рускинята била една от най-добрите студентки, а през септември планирала да постъпи в университет.

 Мигел пристигнал в Лондон едва преди седмица на летни курсове по английски език. Седем дни били достатъчни между него и руското момиче да пламнат чувства и взаимна страст. На купон по случай завършването на семестъра двойката решила да се уедини. Най-близкото място бил балконът. Мексиканецът сложил Настя върху парапета и започнали бурен секс.

 Възбудата замъглила разума и на двамата – те изобщо не помислили за своята безопасност. Нито Мигел, нито Настя забелязали, че предпазното стъкло поддава и, загубвайки равновесие, двамата полетели надолу. 20-метровата височина не им оставила никакъв шанс за живот.

 Телата на двамата влюбени намерил съсед на Анастасия – 32-годишният Самсон Огунтао. Именно той извикал полиция и спешна медицинска помощ, но пристигналите на място лекари само констатирали смъртта на младежите.