Чутовен скандал в театъра! Рачков и Любо Нейков се хванаха за гушите, провалиха хитов спектакъл

Чутовен скандал между двама от топ актьорите на България провали хитово театрално представление на Военния театър – „Вражалец”. Спектакълът беше отложен за пореден път, тъй като звездите в него Димитър Рачков и Любо Нейков са жестоко скарани и не могат да се понасят. Неприязънта им един към друг била дотолкова силна, че да не могат да излязат заедно на сцената, разкриват техни колеги.
Според запознати с драмата виновен бил изцяло водещият от „Господари на ефира”, който не спирал да проявява претенции. Рачков се оправдавал, че е твърде зает в телевизията и няма време за репетиции, заради което въобще не се събирал с екипа пред представление, пише агенция „Пик”.
За капак обаче диктувал и кога да са датите на спектакъла, съобразявайки се единствено със своята програма, пише „Слава”. Именно това станало причина за крамолите му с Любо Нейков, който бил бесен, че колегата му от конкурентната Нова тв го разиграва.
„Аз съм бизнесмен и продуцент и имам много повече ангажименти, но като съм поел ангажимент, намирам време. А тука някакво актьорче командори цял театър”, беснеел Нейков, който имал подкрепата и на колегите си. Повечето от участниците в спектакъла също вдигнали ръце от капризите на Рачков. По думите им шефът на „Комиците” не издържал и провел доста остър телефонен разговор с Господарят на ефира, което още повече вледенило отношенията им.