Михаела Филева изоставена от баща си

Не поддържаме никаква връзка, призна певицата

Фурията Михаела Филева не знае много за баща си. Още от ранна детска възраст той изоставил нея и майка й, която е агроном по професия. Изпълнителката не го е виждала и чувала от години. Знае само, че има по бащина линия двама братя близнаци. С тях се запознала виртуално - в социалната мрежа.
"Била съм на две години, когато с мама са се разделили. Имам двама братя близнаци от втория брак на баща ми, с тях само съм си писала във Фейсбук. Но с баща ми не поддържаме връзка и то по негово решение", откровена е Михаела.
Казва за майка си, че е от подкрепящите родители. "Само няколко пъти ме е спирала от решения, които са били сериозно деградивни. Не искам да се връщам там. Те са част от живота ми, за която не искам да си припомням. Наистина се е намесвала само тогава".
Красивите си черти Михаела не крие, че е наследила по линия на баща си. "Но аурата и енергията ми, маниерите, походката са на майка ми. Тя е с много силен дух и чиста душа. Искам да приличам на нея. Харесва ми, че умее да опитва, без да се страхува от провал. И сега - на четиридесет и... започна бизнес със собствените си спестявания. Направи фабрика за кълнове и билки. Преди се занимаваше с дистрибуцията им като служител в друга фирма. Опитва се да ме научи да живея здравословно", разказва още Филева за борбената си майка.
Певицата завърши на второ място в Денсинг Старс, след Албена Денкова. През цялото време Михаела беше най-харесвана в шоуто, но накрая фигуристката успя да я надвие.