Тодор Славков: Не я искам тази държава!

Общество

15-06-2014, 13:05

Снимка:

архив

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

КОЙ кого? Няма значение!

Митничар психопат плаши Тодор Славков с убийство

То и държава не остана, по-добре да я закрием

Не я искам тая държава! То и държава не остана. По-добре да я закрием. Това заяви в ефира на БТВ Тодор Славков, като заяви, че най-тъжното е, че нищо не зависи от хората. 

"Ако ме питаш дали съм искал да стана политик, ще ти кажа откровено – никога не съм искал. Но са ме канили от много партии и винаги съм отказвал“, каза още внукът на Тодор Живков, допълвайки лаконично, че не става за политик.

На въпрос кои привилегии по Живково време са му били любими Славков отговори: „Не сме имали чак кой знае какви привилегии. Но имах лична кола например. Имахме охрана. Всъщност бях много малък по това време. Но когато тръгнах по детски рождени дни и излязох от моя кръг, видях, че другите деца живеят по коренно различен начин“.

Внукът на Тато разказа, че заедно със сестра му са били „държани много изкъсо“ и не са си позволявали всичко. За тях са се грижели няколко жени, които същевременно са следели какво правят. 

Най-хубавите моменти внукът на Тато приема спомените със семейството на Нова година и летните ваканции на морето. Тодор споделя, че се старае да бъде добър баща. Той допълва, че би си избрал други родители, но предполага, че неговите биха си избрали друго дете. 

На въпрос дали има жена той заявява: „Не, нямам. Но са ми предлагали брак… Около 40 пъти. Бил съм семеен мъж. И съм издържал 7-8 години. Нямам конкретен тип жена. Нямам предпочитания“, каза още Тодор Славков.

Запитан какво му липсва, той отсича: „Ами честно казано липсват ми 1 милиард долара“.