Ивайла тръгна с продуцента на "Къртицата"

Красавицата и Ники Николов се залюбили по време на предаването

След като стана ясно, че благодарение на предаването се е появила нова светска двойка - тази на продуцента Андрей и манекенката Бориса Тютюнджиева, оказва се, че другата най красавица в шоуто - Ивайла Бакалова, също е срещнала своята половинка. Това е един от най-популярните продуценти в България и главен редактор на „Къртицата" - Ники Николов.

Любопитното е, че това е втората връзка на Николов, свързана с предаването. В първия сезон на приключенското шоу Ники заби друга манекенка, макар и не толкова известна - Кристина Несторова. Явно чувствата на телевизионния корифей избухват от „Къртица" на „Къртица". Засега Ники и Ивайла все още крият пресните си любовни отношения.

Новата изгора на Николов му завъртяла главата в разгара на сезона, докато Бакалова била нонстоп обграждана от нищо неподозиращия бъдещ победител в шоуто ММА боеца Георги. Чувствата между Ники и Ивайла пламнали по време на едно от директните предавания в студиото, когато двамата имали възможност да си говорят повече време и да изкарат няколко часа заедно, пише „Всеки ден". Те се познавали и от преди това, но тогава всеки един от тях си имал друг човек в живота.

Ивайла се виждала с млад бизнесмен, а Николов все още се мъчел да се справи с връзката си с Кристина Несторова. Преди това пък продуцентът се виждаше с тв водещата Радост Драганова, с която даже подхванаха съвместен бизнес. Любовните му отношения с нея приключиха именно заради манекенката Кристина.

В момента Ивайла Бакалова преминава през тежък период от живота си, след като се потроши жестоко по време на една от последните мисии. Миската се придвижва основно с инвалидна количка, а до нея непрестанно е дъщеря й Рая.

Макар и засега инкогнито Николов също помага на Ивайла с каквото може. Запознати разказват, че той я водел почти всеки ден на рехабилитации и й държал ръката, когато пускали ток на ранения крак - процедура, необходима за по-бързото възстановяване на нервните окончания.