Скандал! Иван Ласкин и Николета във война

Плеймейтката Николета Лозанова и актьорът Иван Ласкин се хванаха за гушите в социалната мрежа, пише "Телеграф". Двамата си размениха обидни думи чрез статуси в личните си профили, които станаха достояние на милиони форумци.

Пръв ръкавицата хвърли устатият актьор. "Има такива "водещи" и "предавания" в българския ефир, че вместо да ги гледам, предпочитам да ми извадят зъб през гъзЪ!!!", написа Ласкин в личния си профил по повод предаването на Николета по TV7, след което допълни: "Това предаване трябва да се казва "Отвратително от НЛ /Няма Лице/ или /Недолюбено Лайно/".
Николета, която също като Ласкин е всеизвестна с хапливия си език, не остана длъжна на актьора и побърза да го осмее в личната си страница.

"Не се впечатлявам от застаряващи актьори, които с меланхолия си спомнят за отминалата слава и са известни с една-единствена роля". Веднага след това Николета добави в профила си: "Тази вечер посвещавам поредния брой на "Повеверително от NL" на всички "Граждани" от село Рупча".Снимка на Деня

Щрихи от Плевен