Алисия бясна! Николета се фука със семейна ваканция (СНИМКА)

Валерко на почивка с мащехата

Алисия е на почивка с Ники Михайлов на българското Черноморие, но се оказа, че и Божинови в същия момент отмарят някъде. С тях е дъщеря им Никол, а най-изненадващото е, че са взели и малкия Валерко в компанията си. Накрая нищо чудно да се окаже, че двете двойки са заедно на море, докато ние си мислим, че не могат да се понасят, предава HotArena.net.

Николета се изфука със супер семейна снимка с наследниците на футболиста, а тя – облещила едни големи... слънчеви очила.

Озаглавила е фотото „Пъзелът е нареден“, което сочи, че самата плеймейтка счита Валери – младши като свой близък и дразгите с майка му не влияят върху отношението й към него.

Същевременно Ники и Алисия се възползват също от плажуване, но само двамцата. Тя вече се похвали с романтични бележки, които той сутрин й оставя.

Похвално е за Валери, че е решил да посвети време на сина си и е похвално за Николета, че този път реши да отмаря заедно с деца.

Не пропускаме и вероятността Лозанова да качва още снимки с Валери-младши, от които Алисия доста ще се подразни. Сигурно мисълта, че наследникът й се разбира с най-големия й трън в очите, я измъчва доста.