Сутеньори пребиха и обраха финландци в Слънчев бряг

Батките им свили 300 евро и 20 лева, защото говорили безплатно със стриптийзьорки

Сутеньори пребиха зверски двама финландски туристи, а после ги обраха. Екшънът е станал в еротичен нощен бар в Слънчев бряг, близо до клуб „Оксижен”. Пострадалите летовници са момчета на по 18 години, които почивали от няколко дни в комплекса. Бабаитите от охраната на еротичния клуб ги нападнали и набили, защото финландците говорили на масата си с две разголени гърли, изявяващи се като еротични танцьорки и не си платили за компанията.
Младежите пристигнали в бара в около полунощ и си поръчали бира. В този момент при тях дошли две непознати момичета. Според показанията на тийнейджърите те получили оферта за компания, но я отказали. Въпреки това девойките пожелали да останат по свое желание.
Когато финландците решили да си ходят при тях дошли няколко здравеняка, които им казали, че трябва да платят за сладките приказки с девойките. „Инкасаторите” обърнали джобовете на младежите и взели всичките им пари – 300 евро и 20 лева. Финладците се опитали да позвънят в полицията, но бързо били набити и проснати на пода. Двамата са направили пълно описание на нападателите си, и побойниците в момента се издирват от РУП Несебър.