Тази вечер в Зала 1 на НДК ще пее Tori Amos

Билети в "последния момент" ще може да намерите на касите на Билетен център на НДК до 19.30 часа или на входа на самата зала

Tori Amos ще излезе сама на сцената на Зала 1 тази вечер. Обявеният подгряващ акт – британците Trevor Moss & Hannah-Lou е отменен по решение на самите артисти.

Тори ще излезе на сцената заедно с нейния Bösendorfer 280 в 19:30 тази вечер в Зала 1 на НДК, съобщиха организаторите, цитирани от БГНЕС.

Настъпи и дългоочакваният 20-и юни, когато българската публика ще има възможността да чуе на живо за пръв път емблематичната Tori Amos. Мястото е Зала 1 на НДК , вратите отварят в 19:00 часа, малко преди една от най-добрите изпълнителки на живо в света да се появи на сцената с чакания от всички нов албум Unrepentant Geraldines, както и с най-популярните й парчета, като Cornflake Girl, Winter, A Sorta Fairytale и др.

Билети в "последния момент" ще може да намерите на касите на Билетен център на НДК до 19.30 часа или на входа на самата зала.

За съжаление предвиденият подгряващ дует Trevor Moss & Hannah Lou няма да присъства, както бе планирано. Решението е взето от самите артисти. Причината е невъзможността им да получат руски визи навреме и отмяната на датата на концерта на Tori Amos в Украйна, в следствие на което се е получила доста голяма пауза в графика им, което от своя страна е довело да решението им да не присъстват на концертите на Tori Amos в Румъния, в България и в Турция.

Червенокосата изпълнителка от няколко седмици обикаля Европа , за да омагьосва публиката с чисто новата си музикална рожба, появила се на бял свят на 13-и май тази година. Преди 3 дни официално бе пуснат и най-новият сингъл от Unrepentant Geraldines. На 17-и юни излезе песента "Promise", която Tori пее в дует с дъщеря си Tash. Песента представлява емоционална балада, разказваща за сложните взаимоотношения, които съществуват между майка и дъщеря. Тази лична изповед ще можем да чуем в соло вариант довечера в Зала 1 на НДК.