Емилия ще работи като луда през лятото

Не мога да си позволя да лежа, категорична е певицата

Попфолк певицата Емилия в последно време е една от най-усърдно работещите представителки на жанра. Редовно ходи по участия и няма намерение да спира с това, макар семейството ѝ да страда от отсъствието ѝ.

 

"Когато се изморя, нормално е да си взема почивка. Ако се почувствам още по-изморена и преценя, че не мога да си върша добре работата... Човек може да работи във всякакъв режим, стига да има психическата стабилност. Близките да прощават, но няколкото години, в които сме популярни, трябва да работим. Не можем да си позволим да лежим, защото вече на всички е трудно в тази държава. Моят продуцент и шеф Митко Димитров каза много хубави думи, че когато хората около теб се чувстват зле, ти не можеш да се чувстваш добре", разказа певицата в CoolT по bTV.
Затова планира и през лятото да продължи да обикаля заведенията и да забавлява хората. Разбира се, ще отдели и малко време за почивка, но максимум седмица, защото иначе ѝ ставало скучно,

"Аз моята работа я гледам наистина като бизнес и като нещо, с което си изкарвам хляба. Като удариш чертата да има нещо защо се блъскаш толкова", допълва Емилия.