Данчето Христова бясна на любимата на щерка си, била меркантилна

Булевард

21-06-2014, 15:12

Автор:

Мария Данаилова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Данчето Христова защити детето си: Какво като дъщеря ми е лесбийка?!

Певицата не понася Камелия, която в момента е гадже на Ивана

Йорданка Христова не иска да чуе за гаджето на дъщеря си. Наследничката на естрадната легенда Ивана Стоичкова от години не крие предпочитанията към собствения си пол. Наскоро тя отмъкна половинката на певицата Люси Дяковска. Камелия Веселинова, която твърдеше, че е лудо влюбена в Люси, я заряза, за да скочи в прегръдките на Ивана.

Камелия бързо завъртя главата на щерката на Данчето. Тя дори вече е запознала цялото си семейство с новата любов. В същото време родата на Дяковска е скандализирана. Бащата на певицата - оперният певец Любомир Дяковски, е изтрил от своя профил всички снимки на Люси и Камелия. Махнал е дори коментарите си, че обича Ками като собствена дъщеря, издават наблюдателни.

Фаталната блондинка си навлече гнева на роднините и на Ивана. Йорданка Христова категорично не одобрява връзките на дъщеря си с жени. Въпреки това досега е приемала избора на дъщеря си. Сега обаче категорично е против блондинката Камелия Веселинова, пише в. България Днес.

Според естрадната изпълнителка фаталната Ками е меркантилна. Досега е била издържана от Люси Дяковска, а сега от Ивана. Стоичкова има стабилни финансови възможности. Освен парите на майка си Ивана има и собствени доходи. Тя е мебелен дизайнер и е доста добре платена. За сметка на това Камелия не работи абсолютно нищо, а любовницата й прави непрекъснато скъпи подаръци.