Eлица флиртува с тийнейджър, явно е отрязала Стунджи

Булевард

22-06-2014, 16:34

Автор:

Мария Данаилова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Елица и Стунджи отново са заедно, мислят и за бебе

Певицата явно се е насочила към млади момчета

Етнопевицата Елица Тодорова показа афинитет към доста по-малки момчета на парти в столичен клуб. Въпреки че дълги години споделяше чувствата си с творческата си половинка Стоян Янкулов - Стунджи, който е 11 години по-възрастен от нея, сега миньончето се е насочило към тийнаудиторията.

През изминалата седмица гласовитата перкусионистка беше забелязана да ухажва настървено едва навършил пълнолетие младеж. В компанията му бяха предимно връстници, които също се оказаха на прицел от Тодорова. Певицата, която двукратно ни представи на „Евровизия" в комплект със Стунджи, се появи в заведението след 2 ч през нощта в компанията на младо момиче. Двете се настаниха във ВИП-а, където на една от масите запиваха младоците.

Елица завърза разговор с момчетата и докато отпиваше чаша вино, пусна ръка на 18-годишния си избраник. Той очевидно нямаше против и с удоволствие се отдаде на флирт с родната звезда. В края на купона обаче Елица остана без мъжко внимание и напусна клуба с русата си приятелка. Наблюдателни купонджии видяха как Тодорова и младока разменили телефонните си номера.

С демонстративния флирт варненката, която имаше краткотрайна връзка и с рапъра Криско, опроверга клюката, че се е върнала при бившия си възлюбен Стунджи. Преди седмица интернет таблоид разпространи новината, че музикантите са затоплили отношения и работят за наследник. Тъмнокосото миньонче искало да изпита радостта от майчинството, а Стоян копнеел отново скочи на родителската въртележка след добития тренинг от първия си брак. Факт е обаче, че Елица на воля купонясва с по-млади мъже, а връзката й с Янкулов очевидно завинаги е останала в миналото.