Летни флиртове според зодията му

Докато пътуваш към морето, в главата ти се въртят хиляда и една дяволити мисли...

Представяш си как вилнееш из заведенията и един куп готини мъже опитват да изкопчат заветните цифри на мобилния ти, как дефилираш по плажа с новия си убийствен бански, как изведнъж потъваш в очите на най-готиния мъж на света и... цялата тази романтика опасно притъпява инстинкта ти за самосъхранение. Така че освен невероятната къса рокличка, която пъхна в сака си, не пропускай на тръгване да опаковаш в мозъка си една доза предпазливост. Защото морето наистина не е до колене. Летните флиртове - още по-малко. И ако искаш щастливо прекарване, трябва да усвоиш умелата навигация между подводните рифове на лятната фиеста!

Овен: Високите температури, леките дрехи и алкохолът насърчават съблазняването, особено на плажа. Не се лъжи, че става въпрос за дълбоки чувства, защото тази зодия си пада по адреналина, но рядко започват сериозна връзка лятото.

Телец: Климатик, коктейл в ръка и свалка с жената на съседната маса е идеалният сценарий за лятна романтика. Следващата стъпка в сближаването е хапването в хубав ресторант, защото телците разчитат на сетивата. Лошото при техните летни афери е, че продължават кратко.

Близнаци: Лесно можеш да разпознаеш мъже с тази зодия. Обикновено носят изрязан бански, а ако успееш да задържиш вниманието им за няколко минути, значи имаш големи шансове.

Рак: Мъжете от този зодиакален знак дълго наблюдават своята "цел" преди да решат да припарят до нея. В романтична връзка често влизат, когато имат сериозни намерения, затова имай предвид да не залъгваш раците, ако и ти нямаш сериозни намерения и  дълбоки чувства.

Лъв: Изглеждат страхотно и за това често жените се увличат по външния им вид. Съумяват да покажат романтичната си страна във всички разговори. С тях очаквай дълги разходки по плажа, вечеря на залез слънце и събуждане с изгрева на плажа.

Дева: Коктейл в едната ръка, мобилен в другата и изключен мозък – това е описанието на девите по време на почивка. Те предварително дават ясно да се разбере, че ще ограничат любовните си преживявания с теб само до няколко нощи.

Везни: В отношенията си с противоположния пол те винаги търсят романтиката. Рядко сами се приближават до някой, но когато някой прикове вниманието им, намират начин "случайно" да се сближат с него. Няколко хубави дни, прекарани с везни, ще ти донесат приятни спомени за цял живот. Но само ако много се постараеш, ще го спечелиш за постоянно.

Скорпион: Китара, плажна топка, чадър и представителите на тази зодия се отправят към "жертвата". Повечето скорпиони обичат флиртовете и рядко отказват секс, дори ако отсрещната жена е в сериозна връзка или брак. Често се получава да се влюбят в някого, когато най-малко очакват.

Стрелец: Той уверено привлича вниманието със своето открито поведение. От него можеш да спечелиш покана само за някое екстремно преживяване като парапланеризъм, къмпинг или бънджи. Целувките му са страстни, но в леглото не очаквай кой знае какво!

Козирог: За представителите на тази зодия лятото е време за съблазняване. Козирозите няма сами да отидат при жената, която са харесали, а ще намерят начин да я привлекат, така че те да дотърчи при тях. Сексапилът и свободния характер прави козирога доста привлекателен. Може малко да те изнерви с дългите си прелюдия...

Водолей: Обича хубавите филми, свири на китара или те кани на по чаша вино и философски разговори. Той няма да те хареса само, защото изглеждаш добре. За тази зодия е важно половинката им да притежава чар и харизма. В секса е готов да ти угоди за всичко, в името на 100% ти оргазми!

Риби: Те са летните любовници, които всеки би пожелал – отрити и романтични. Заедно можете да се гмуркате или просто да се държите за ръка и да гледате звездите по небето. Не оставяй обаче с впечатление, че секса за тях е на второ място!

Източник: cosmopolitan.bg