Мария Генчева e "Мис полянка - Павел баня 2014"

По традиция след "Избор на Царица роза" в Павел баня се провежда и конкурсът "Мис Полянка".

Събитието се радва на изключителен интерес от страна на децата, техните приятели, майки, баби, жителите и гостите на курорта.

Миниспектакълът е органиран изцяло от малчугани, които се стремят както да наподобяват концепцията на "Избор на Царица роза", така и да избягат от формалностите с една единствена цел - всички да се забавляват.

"Мис Полянка" се реализира на импровизираната сцена на една от градските поляни на улица "Тодор Мазаров", под сянката на липовите дървета.

Тази година претендентките за царската корона дефилираха в три кръга: с тениски на ансамбъл "Детелини", спортно-елегантни облекла и вечерно-официални тоалети. Всяка една от кандидатките бе попълнила предварително специална анкетна карта, която бе представена на публиката от талантливите водещи. Така зрителите имаха възможност да се запознаят не само с външността и красотата на "полянките", но и да добият общи впечатления за техните интереси и хоби.

Събитието премина с много музика, изненади за публиката и добро настроение. Всеки един от зрителите имаше възможност да гласува за една от претендентките и в края на спектакала станаха ясни победителите.

Третото място отиде при Магдалена Праматарова, една позиция под златния медал се класира Мартина Кушлева, а "Мис Полянка - Павел баня 2014" стана Мария Генчева.

Младите организатори благодариха на своите специални гости и на публиката за това, че и тази година всички те са уважиха празника.