Глория психяса заради потопа

Фолк дивата трепери при всяка капка дъжд

Природните катаклизми и прищевки на времето, които се случват както у нас, така и в чужбина, са докарали Глория до нервна криза, научи „Всеки ден". Чалга дивата, която наскоро се върна от турне в САЩ, преживяла истински ужас в Детройт, където за малко да я връхлети торнадо.

 „Още докато бяхме на летището, завиха сирени и ни завряха в някакво мазе, уж да ни пазят. Беше ужасно - навсякъде капеше вода, вятър и всички бяха в паника. Навсякъде беше черно, сиво, като някакъв филм на ужасите. Изкарах си акъла, бях на косъм да загубя живота си", споделя уплашената певица. Едва възстановила се от шока обаче, Глория се сблъскала с наводненията и ужаса, който цари у нас. „С времето шега не бива, но това вече не е нормално. Навсякъде само порои, удавени хора, кал и нещастие. Това направо ме смазва", оплакала се разтревожената звезда.

 Фолк звездата до такава степен се паникьосала, че и при най-малката капка дъжд отказвала да излиза без придружител от дома си. Предпочитала да се движи и с таксита от страх, че колата й може да откаже по средата на пътя и да няма кой да й помогне.