Край с "Революция Z"! Спират сериала окончателно

Актьорите имали твърде много претенции

Един от обичаните родни сериали - тийнейджърската сага „Революция Z: Секс, лъжи и музика" отпада от програмата на Би Ти Ви, пише „Всеки ден". Ръководството на медията решило да спре продукцията окончателно, след като стартът на новите серии беше отлаган няколко пъти, като накрая сериалът беше свален от праймтайма на Би Ти Ви и преместен безславно и без обяснения по далеч по-малко популярната и гледана Би Ти Ви Синема.

Причината продуцентите да се откажат от продукцията били прищявките на актьорите, които всеки път опъвали нервите на екипа до дупка и създавали големи пречки за нормалното протичане на снимките. След като се оказа, че между младите актьори - Иван Тишев (Боби), Джулия Бочева (Ани) и Никола Стоянов (Тино), се сформира любовен триъгълник и тримата се изпокараха жестоко, една от звездите на сериала - Юлиян Вергов, също заплашил с напускане.
Звездата от „Стъклен дом" смятал, че получава прекалено нисък хонорар спрямо другите известни актьори като Георги Кадурин например. Многото му ангажименти в театъра пък му пречели да идва на снимките редовно и често пъти се налагало сценаристите да преправят сцените, защото отсъствал или се появявал в последния момент, без да си знае репликите.

 

Бременната Диляна Попова, която в сериала играе съблазнителна учителка по физическо, също заявила на продуцентите да не я броят за следващ сезон, защото искала да се съсредоточи върху бебето си. Рейтингът на продукцията също не бил особено висок, така че от частната медия не се двоумели особено да сложат край на измъчената сага. Феновете на младите музиканти обаче са силно възмутени от неочаквания финал на любимата си тийн сапунка. Бъдещето на група „Революция Z" също не е много ясно, предвид че именно сериалът ги направи известни.