Български топ модел снима в италиански филм

Мартин Иванов получи ключова роля в пълнометражната лента

През изминалия уикенд, Мартин Иванов, най-успешният мистър България (2012) получи първата си филмова роля в новия италиански проект на режисьора Симоне Петралиа, награден за режисура на италианския фестивал за кино - "Уман филм фестивал".

Нашият красавец бе избран за ролята след оспорван кастинг в италианската столица Рим. Филмът засяга актуални социални проблеми на италианската младеж. Сценаристите са включили доста реплики на български език. Снимките са през месец юли във вечният град, където Мартин ще заснеме и нова фото сесия.

От няколко дни, българинът е новото лице на италианския плажен резорт - "V-lounge Resort", намиращ се на крайбрежието Остиа, до Рим. Фото сесията бе заснета още през октомври 2013, където Мартин позира по бански в морето и басейна на резорта при температура на въздуха 14 градуса, а на водата 12.

Екипът на снимачната площадка стоплил модела със шотове водка и одеяла между отделните сцени. В някои от кадрите Мартин е с бижута на българския дизайнер Иван Донев. Фотограф  на сесията е  известният италианец  Пиетро Пиаченти, с който Мартин ще снима и занапред.

Въпреки ангажиментите си в Италия, Мартин продължава да живее и работи в София и не мисли да емигрира зад граница засега.