Социалдемократите в Пловдив се присъединиха към АБВ

Мисия Пловдив

26-06-2014, 15:10

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Румен Петков: Избори през септември са вредни за обществото

АБВ става партия в събота

Пловдивската структура на "Български социалдемократи" се присъедини към АБВ. Новоприсъединилите се Любомир Мутафчиев, Иглика Иванова и Николай Иванов коментираха, че споделят философията на д-р Дертлиев – всички единомишленици под един покрив и заявиха, че припознават АБВ като най-добрата алтернатива в лявото политическо пространство. Преди броени дни към АБВ се присъединиха и социалдемократите от Силистра и Плевен.

На пресконференция в Пловдив  Румен Петков – член на националното ръководство на АБВ, съобщи, че бъдещата партия започва изграждането и на младежки структури на територията на цялата област. Той обясни, че това е продължаване на процеса на търсене на идейната подкрепа  и енергията на младите хора в цялата страна.

Клубове на младежките структури на АБВ в Пловдивска област се увеличават - такива вече има в Стамболийски, в Карлово, скоро ще бъде открит и младежки клуб на АБВ в Куклен. Амбицията е съвсем скоро младежки клубове на АБВ да бъдат открити на територията на цялата Пловдивска област, каза Нина Найденова от местната структура на формацията. По нейни наблюдения политиката и идеите на АБВ са предмет на особен интерес от страна на младите хора в цялата страна и тези от тях, чийто интерес никога не е клонял към политиката.