Христо Сираков се върна при бивше гадже

Биляна искаше всяка вечер да ходим по чалга клубове, заяви Стоте манекенки

Плейбоят Христо Сираков се върна при бившата си приятелка след проваления годеж с плеймейтката Биляна Евгениева.

 

"На морето отново се видях с бившата си приятелка. Казва се Дима и е управител в един от магазините ми. С нея се разделихме, за да съм лоялен към Биляна. Прекарахме няколко прекрасни дни на морето сега", разкрива Сираков в интервю пред Story.

"Нещата между нас не вървяха от известно време. В началото всичко беше цветя и рози, но постепенно тя започна да се променя. Искаше всяка вечер да ходим по чалга клубове, а аз не харесвам тази музика. Дадох й свобода да ходи с приятелки, но тя просто прекали. Аз имам имидж, който съм градил с години, имам достойнство и не мога да позволя подобно нещо. Отсичам и край. Назад никога през живота си не съм се връщал и няма начин този случай да бъде изключение“, обяснява Христо Сираков.

"Няколко дни преди рождения й ден отново имахме спор. Аз й подготвях изненада на морето, а тя искаше да празнува в чалга клуб в София. Оставих я да избира и заминах за морето. На следващия ден видях снимките й с Благой Георгиев в интернет. Това преля чашата. Не ме интересуваха нейните обяснения и оправдания. Това, което тя си позволи да направи, означава, че няма и капка уважение и благодарност към мен – човекът, който се е грижил за нея през последната половин година“, допълва още Стоте манекенки.