Готови ли сте за първото юлско утро на бургаския плаж

Мисия Бургас

29-06-2014, 08:04

Автор:

BurgasUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Уникален Джулай морнинг в Бургас като заместител на Spirit-а

С тридневен фестивал тази година Бургас ще посрещне Джулай морнинг. С всяка изминала година той се разраства и става все по-интересен и атрактивен за меломаните.

Този път фестивалът ще се превърне в един от най-запомнящите се това лято. Това се заканиха Мариана Добрева - Велева от "Кростаун Рок" и Димитър Маджаров - директор на ОП "Летен театър, фестивали и концерти" към Община Бургас на пресконференция днес.
Програмата за July Morning 2014 ще стартира още сутринта на 29 юни /неделя/ с Алея на Изкуствата /Гъбката - КЦ "Морско казино"/, на която ще бъдат изложени ръчно изработени бижута и аксесоари.
Акустични концерти на групите Whisper, Stokholm и музиканти от "Силует" ще подгреят моноспектакъла на актьора от "Домашен арест", "Кецове" и "Тилт" Филип Аврамов - "Бог Рок". Театралната постановка на Дани Рашев и режисьора Петър Калчев ще бъде на сцена "Охлюва" от 20.30 часа. Веднага след нея от 22.00 часа ще бъде прожекцията на музикалния филм с участието на Кейт Хъдсън - "Almost Famous".

Денонощният рок купон по посрещане на първото юлско утро, известно още като "Сцена под звездите", ще стартира на 30 юни от 19.00 часа с BLAZERINTE, М. ТАРАЛЕЖКОВ и приятели, STIFF BONES, SILUET, KORBIN, Шантаж и ДЖАНГО ЗЕ.