Деян Донков едва не умрял като малък

Бях буйно и палаво дете, заяви актьорът

С Радина ще участваме в едни и същи проекти, но не се знае още дали персонажите ни ще имат нещо общо. Това разказа актьорът Деян Донков в интервю за „Преса“ относно „бъдещите си творчески планове“ с половинката си Радина Кърджилова. Оказа се, че актьорът не пази много стриктно статуетките, които е получил от театрални награди.

 

„Единия „Аскеер“ го подарих на Асето – Анастасия Ингилизова, майката на сина ми, тя ми е страшно добър приятел и един от най-добрите. Е, не са захвърлени на произвола, просто са на различни места“, сподели то, цитиран от БЛИЦ. „Няма човек, който да не се радва на признание в каквато и да било насока. Лошото е, че с това не ти се вдига цената в България и не ставаш по-соециален, а би трябвало да е така. Както е при „Оскар“-ите – вземаш един и после не може да подпишеш договор под еди-каква си сума“, коментира той българските театрални и филмови награди.

„Бях много буйно и палаво дете, чак веднъж бях умрял. Паднах с главата надолу в една варница, дупка с негасена вар. Бил съм в безсъзнание и баба ми чула, че нещо пада, и случайно ме е намерила. Видяла само краката ми да стърчат от варницата. После се събудих в болницата. Не знам каква би била съдбата ми, ако баба ми не беше кметица. Единственият телефон беше вкъщи, такъв, от старите – с врътка“, сподели още Деян.