Променят маршрутите на няколко трамвайни линии в София

Времената организация се въвежда за времето от 4.30 ч. на 1 юли до 4.30 ч. на 18 юли

Променя се маршрута на трамвайни линии номер 6, 7 и 12 в София заради реконструкция на релсовия път и контактно-кабелна мрежа в участъка от Пета градска болница до надлез "Надежда", съобщават от Столична община.
За това време се възстановява маршрута на трамвайна линия 1 от ж.к. "Иван Вазов" до надлез "Надежда" (в посока надлеза мотрисите ще се движат по ул. "Струга").
Трамвайна линия 6 ще се движи по маршрут: от ж.к. "Обеля 2" по маршрута си до спирка "Триъгълника", през транспортен възел Надежда продължава по маршрута на трамвайна линия 11 по ул. "Скопие", ул. "Габрово" и бул."Константин Величков" до бул."Александър Стамболийски", наляво по бул."Александър Стамболийски", площад "Възраждане" и надясно по бул."Христо Ботев" по маршрута си до ж.к."Лозенец" двупосочно.
Скъсява се маршрута на трамвайна линия 7 - от ж.к. Борово до надлез Надежда.
Трамвайна линия 12 ще се движи по маршрут: от кв."Илиянци" по маршрута си до спирка "Триъгълника", през транспортен подлез Надежда продължава по маршрута на трамвайна линия 11 по ул."Скопие", ул."Габрово" и бул."Константин Величков" до бул."Александър Стамболийски", наляво по бул."Александър Стамболийски", площад "Възраждане" и надясно по бул. "Христо Ботев" по маршрута си до площад "Журналист" двупосочно.