Предсказанията на Нострадамус до края на годината

Великият ясновидец Нострадамус има предсказания за следващата половина от 2014 година. Голяма част от пророчествата му се сбъдват. Ето какво ни очаква според него:

В една от своите прогнози, той говори за световни катаклизми. Нострадамус видял Лунно затъмнение, а Слънцето било с неестествен цвят на ръждиво желязо. Това се интерпретира като силна вулканична активност, придружена с газове и пепел, а като резултат и лесни пожари.

Пожарите и вулканите ще предизвикат топене на ледовете, от което под водата ще попаднат островните и полуостровните територии на Великобритания, Италия и Австралия.

Освен това, от предсказанието на астролога, специалистите тълкуват и разрушение на градове заради тази „голяма вода“, като вероятно става дума за високи вълни. Тези бедствия могат да засегнат югоизточните части на Азия, Филипините и Индия, крайбрежните райони на южен Китай и на Камчатка.

В резултат на голяма криза може да има глад, който ще засегне много народи, особено в страните разположени под екватора.

Ще се появи и достатъчно известна личност, агресивно и войнствено настроена, която всички са смятали за изчезнала. Предполага се, че става дума за Осама бин Ладен, който ще подтикне мюсюлманите да вдигнат оръжие срещу „неверниците“.

Ще се случат и много земетресения и катаклизми, които ще са не само социални и климатични, но и политически. След това, много международни спогодби и договори ще станат „безсилни“. 

През 2014г. се очертава религиозна война. Тъй като Нострадамус говори за „врагове на Господа“, които ще започнат да демонстрират лошо отношение към „светите закони“. В тази война може да бъде включена и авиационна техника, тъй като астрологът споменава за шум от оръжие в небето.  Според тези данни, специалистите, смятат, че може би става дума за нападение над християнска държава, тъй като се споменава и за смърт на правоверни. Тази война може да се превърне и в световна.

В края на 2014г. сътресенията постепенно ще утихнат и страните ще се върнат към спокойния и нормален ритъм на живот, възстановявайки разрушенията. В края на 2014г. човечеството най – накрая ще открие нов вид енергия и това качествено ще промени живота на планетата ни.

В предсказанията на Нострадамус  за 2014г. се споменава и мистичната планета, наречена Нибиру. Тази планета би трябвало да прелети съвсем близко до повърхността на Земята и дори да се докосне до нея. В резултат на този „контакт“, може да се измести земната ос, а това от своя страна ще промени и деня и нощта. Някой учени смятат, че това ще доведе до обезлюдяване на едната половина на Земята и превръщането на другата й половина в гореща пустиня.