Британец си смени името на Хан Соло

Проблемът е, че не му дават паспорт

Фен на "Междузвездни войни" променил името си на Хан Соло, но не му дават паспорт, пише британският вестник "Мирър".


34-годишният британец в миналото се е казвал Доминик Кимбърли, а сега носи името на героя на Харисън Форд - Хан Соло. Името е изписано на банковата карта на Хан, но той не може да получи паспорт с псевдонима, защото името принадлежи на измислен герой.


Британецът споделя, че майка му трудно е приела смяната на името и й е било необходимо известно време, за да свикне с промяната. "Винаги съм бил фен на тези филми. Хан Соло винаги е бил любимият ми герой. Представям се като Хан Соло и повечето хора се смеят. Приятелите ми ме наричат Дом от Доминик. Най-смешно им е когато отида в банката", споделя Хан Соло.


За да промени името си той плаща само 12 паунда, но има подкрепата на юридическа компания Legal Deed Service. Компанията помогна и на Джордж Гарат да се превърне в "Капитан Фантастик, по-бърз от Супермен, Спайдърмен, Батман, Върколака, Хълк и Светкавицата взети заедно".


Хан твърди, че всяка бъдеща Принцеса Лея трябва да стане г-жа Соло и трябва да се примири с колекцията му от научнофантастични сувенири. Той дори не изключва варианта да кръсти децата си с имената на героите от "Междузвездни войни", съобщава БГНЕС.