Обраха Коцето, докато се снима с Николета

Плеймейтката преметнала 4-метров питон на врата

Фолк певецът Константин беше обран, докато снимаше клип на новата си песен. Това е пореден грабеж в къщата на звездата, но той е категоричен, че няма никакви притеснения, съобщи TV7. Преди месец, когато беше обран за шести път, той празнуваше именния си ден.Какво ли не ми взеха, крадците вече се чувстват като у дома си. Може би се изкушават, че Бояна и Драгалевци са кварталите на баровци, но аз не се вписвам, така че са попаднали на куц кон, както се вика, заяви Коцето в типичния си стил. Аз не държа нищо вкъщи, има банки – там си държа парите, заяви той.

В епизодите на кражбите изчезва и годежният пръстен на Коцето за жена му Надя. И понеже красавицата остава разочарована, певецът я изненадва, като й прави повторно предложение за брак.

Коцето е категоричен, че втори брак няма да има, защото по закон те са си съпрузи. Замислят се обаче да врекат любовта си и пред Бог, въпреки че изпълнителят е леко притеснен от църковната клетва с Надя.

Обирът не може да помрачи и задоволството на Коцето от успеха на новото му видео. Само за два дни, парчето със заглавие "Студентка" има повече от 150 хил. гледания. В клипа участват фамозната водеща на "Поверително от NL" Николета Лозанова, както и гръцкият рапър Дарук. Автор на текста към припева на парчето е скандалният рапър 100 кила.

Много съм доволен от участието на Николета, добре й се получават нещата. Направо ме стресна, като преметна един 4-метров питон на врата си и започнаха да си съскат заедно, разказа в шеговития си стил Коцето./БЛИЦ

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен