И евроучастникът Ботев пожела Гамаков

Билети за двубоя се продават на касите на Лазур и в хотел България, а цената им е от 10 до 50 лева според сектора на стадиона

На пресконференцията преди мача от предварителните кръгове в Лига Европа, наставникът на Ботев Пловдив и селекционер на националния тим Любослав Пенев, заяви, че познава добре качествата на талантливия бургаски футболист Милен Гамаков.

Канарчетата вече си осигуриха услугите на титуляра при юношите до 19 години Станислав Дрянов, който обаче ще пропусне няколко двубоя на своя отбор, т.като е на подготвителен лагер със своите връстници  преди Европейското първенство в Унгария през този месец. Към Гамаков има сериозен интерес от страна на няколко италиански тима, които са отправили офертата към неговия мениджър Милен Георгиев. Не липсва интерес и от други отбори, но всичко зависи от условията, които ще предложат на таланта, който изчаква със своето решение къде да продължи кариерата си.

Тази вечер от 19.30 на стадион Лазур, Ботев посреща в първи мач от кампанията за Лига Европа, непретенциозния Либертас от Сан Марино. В тима на жълто-черните по различни причини няма да играят звездите Анисе, Доре и Хамза. Въпреки това българския тим е фаворит и се очаква да постигне изразителна победа в мача. Билети за двубоя се продават на касите на стадион Лазур и в хотел България, а цената им е от 10 до 50 лева според сектора на стадиона.