Соня Колтуклиева поиска Бареков да бъде поставен "под запрещение"

Станишев е пораженец и беглец, БСП е партия със затихващи функции

"Поразяващата уста" Соня Колтуклиева взриви поредното телевизионно студио, този път в леговището на Бареков - ТВ7, която той иска да завладее и да превърне в лична кабеларка. Тя прекъсна бавния и тегав диалог между Витомир Саръиванов и Светлана Шаренкова за котерийните свади в БСП с думите:"Ей, хора, слезте на Земята, бе! Други са проблемите на българите"...
Според Колтуклиева, Станишев е пораженец и беглец, БСП е партия със затихващи функции, тя дори не е партия, а имперска крепост, в която император-хамстер държи всички мишки в подчинение...Банда страхливци, които се оставят да ги командва най-големият страхливец.
"Мая Манолова нали обясняваше, че Станишев бил най-авторитетният европейски политик, е и в Европа го изритаха, никакъв пост не му дадоха, само Мая му остана за рекламен агент", заключи Колтуклиева.
Тя разказа за потреса, който изпитала в черния петък, 27 юни. Сутринта видяла страха, страданието и отчаянието на хората от опашките пред ПИБ, предшествани от опашките пред КТБ (свалена на колене от безпрецедентна медийно-прокурорска атака). После се прибрала вкъщи и от телевизора й се изблещила ухилената физиономия на Станишев, щастлив, че са го "освободили" от българския парламент и вече може да се изстреля към европейския.
"БСП не е социална партия, тя е корпоративна партия, която заедно с другата корпоративна партия - ДПС, консумира властта, не работи за хората, затова оставя след себе си катастрофи".
За ужас на водещите, Соня Колтуклиева започна да показва снимки на "новия политик" Бареков от тузарския курорт Сен Тропе: как полугол се залива със скъпо шампанско, след като е обещал да оправя зъбите на пенсионерите. Колтуклиева каза, че от войната Пеевски-Василев се тресе държавата, защото някой си прави някакви сметки, но накрая народът ще плати сметката.
"Сега Бареков се прави на самородил се, самосъздал се, но ето кой го създаде като политическо ГМО", извика Колтуклиева и показа снимка на Цветан Василев, Делян Пеевски и Николай Бареков, ухилени с чаши в ръце. "Бареков предаде Василев и сега слугува на Пеевски, но ще предаде и него, ако му се яви нов Господар".
Витомир Саръиванов бавно излезе от шока, крещейки, че няма да участва в "тоя цирк", Диана Радева, побеляла промънка: ама какво общо имаме ние с това. "Имате! Защото вие сте от медийния слугинаж на Бареков и тази телевизия спомогна за раждането на едно политическо чудовище"...
Колтуклиева каза, че заради Бареков (Б.а., бившият водещ поиска фалит на телевизията) 200 души ще останат без работа..."Хайде сега, да не искаш да ни разплачеш?!", контрира я Саръиванов, но Комлтуклиева веднага го сложи на място: "Ти може би имаш милиони като Бареков, но тези хора няма с какво да хранят децата си!"
В студиото настана какафония, Вито безуспешно се опитваше да спре Соня, камерите престанаха да я показват, но тя успя да се обърне към приятелите си от Фейсбук с призив да се подпишат под апела й към прокуратурата за поставяне на Николай Бареков "под запрещение", за да бъде спасен от самия себе си.