Пак ограбиха Коцето

На певеца му се случва за седми път

Фолк певецът Константин бе обран, докато снимаше клип на новата си песен. Това е пореден грабеж в къщата на звездата, но той е категоричен, че няма никакви притеснения.

Преди месец, когато беше обран за шести път, той празнуваше именния си ден. "Какво ли не ми взеха, крадците вече се чувстват като у дома си. Може би се изкушават, че Бояна и Драгалевци са кварталите на баровци, но аз не се вписвам, така че са попаднали на куц кон, както се вика", заяви Коцето пред TV7.
В епизодите на кражбите изчезва и годежният пръстен на Коцето за жена му Надя. И понеже красавицата остава разочарована, певецът я изненадва, като й прави повторно предложение за брак.
Коцето е категоричен, че втори брак няма да има, защото по закон те са си съпрузи. Замислят се обаче да врекат любовта си и пред Бог, въпреки че изпълнителят е леко притеснен от църковната клетва с Надя.
Обирът не може да помрачи и задоволството на Коцето от успеха на новото му видео. Само за два дни, парчето със заглавие "Студентка" има повече от 150 000 гледания. В клипа участват фамозната водеща на "Поверително от NL" Николета Лозанова, както и гръцкият рапър Дарук. Автор на текста към припева на парчето е скандалният рапър 100 кила.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен