Промяната в трептенето на клетките е причина за болестите

Всички болестни състояния се дължат на променената честота на трептене на клетките в човешкия организъм. Това каза днес в БТА Татяна Костадинова, автор на книгата "Пътят на лимфата -ключ към живота", представяща нов универсален лечебен метод.

Първа в човешкия ембрион се образува лимфата, която притежава уникална за всеки индивид вибрация, обясни Костадинова. Урината на създадения от ембриона човешки плод също притежава определена честота на трептене. По думите на авторката синхронът на двете честоти на вибрация /на лимфата и на урината/ е уникален за всеки човек като пръстовите отпечатъци и определя неговия персонален енергийно-вибрационен код /ПЕВК/.

Според Костадинова нарушаването на този синхрон води до здравословни проблеми, разрешаването на които тя намира в уринотерапията. Лечебната система, разработена от Костадинова, е базирана на древни източни учения и целта й е чрез компреси на ушните миди и пиене на преварена урина по схема, да бъде възстановен първоначалният вибрационен код на лимфата.

Според авторката лимфата е течният носител на енергиите в човешкото тяло, като най-често болестите се предизвикват от струпване на големи паразитни колонии в лимфните възли, което води до инфектирането им. Паразитите са болестотворни организми като вируси, чревни бактерии и гъбички, които попадат в човешкия организъм чрез храна, въздух, полови контакти и други, обясни Костадинова.

Ако имунната система не може да се справи с паразитните колонии, това означава, че лимфната система е задръстена и се нуждае от прочистване. По думите на Костадинова най-големият катализатор за безконтролното размножаване на паразитите е нарушеният ПЕВК, който се уврежда от различни електромагнитни лъчения от телефони, компютри и други постижения на техниката.

Авторката е прилагала върху себе си създадената от нея лечебна система в продължение на 2 години и е описала подробно резултатите в книгата си "Пътят на лимфата - ключ към живота".

Татяна Костадинова е магистър по химия от СУ "Св. Климент Охридски" и е била заместник-министър на образованието и на младежта и спорта в различни правителствени формати. Тя е основател и председател на Управителния съвет на сдружение "Духовно огледало".