Смес от джиджифил и мед убива раковите клетки до край!

Излекувана пациентка от Сараево изпратила рецептата в България

Смес от джинджифил и пчелен мед убива раковите клетки до крак. Народният лек е изпитан и действа като магия. Излекувана пациентка от Сараево изпратила чудодейната рецепта на своя позната в България. Нашата сънародничка опитала лечението със сместа и също оздравяла. Самата тя сподели в социалните мрежи историята си. Ето какво разказва:

„Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на джинджифил и мед и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Жената, която ми я изпрати е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия и сега пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат!”, пише нашенката. Ето и точните пропорции за рецептата: два по-големи корена джинджифил около 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с „чопър”. След това се смесват с 1/2 кг домашен пчелен мед, като се разбърква с дървена или пластмасова лъжица. Сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка, която не трябва да е от метал. Курсът на лечение продължава точно 60 дни. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни и пациентът усеща явно подобрение в състоянието си.
Лечебната смес от джинджифил и мед може да се приема профилактично веднъж в годината през пролетта, като курсът също трае 60 дни. Сместта засължително трябва да се съхранява в хладилник.