Секси Николета... и кучетата не могат да й устоят (СНИМКА)

Още в първите кадри от клипа на Коцето лъсва основното предназначение на Лозанова – да възбужда всичко и всички

Кучетата си лаят, керванът си върви, а два померана се съвкупяват в краката на Николета!

Интернет потребители сигнализираха за страхотен гаф в новото видео с Лозанова - към парчето на Коцето „Студентка“, пише HotArena.net .

Още в първите кадри от клипа лъсва основното предназначение на Николета – да възбужда всичко, що диша и се движи. Така два померана в краката на плеймейтката не успяват да издържат на напрежението и започват да се възпроизвеждат, завладени от свръхсексуалната НиЛо.

Усетили повишеното ниво на естрогена край Лозанова, четириногите започнаха да се съвкупяват пред нищо неподозиращия оператор. Кадърът си остана запечатан и пуснат в производство, като поредния гаф в биографията на фурията.

Всъщност издънката е мега показна – плеймейтката е толкова неустоима сексуално, че привлича не само футболисти, вратари и национали, но дори и малки кученца.

Сцената с кученцата е красноречив гаф, точно колкото е красноречив и текстът на парчето. „Студентка“ понесе доста критики и всичките на ръба на Николета.

„Студентка си първи курс, студентски град -
нов ресурс, Николета трудно може
да ти стъпи на малкия пръст...

А, дано не види твойта майка -

колко тежка си утайка

А, дано не види твойта майка, -

ква си секси таратайка...“

Лирическият герой описва плиткоумна студентка, сравнена с утайка, таратайка и какви ли не други обидни епитети. А преди това казва, че Николета не може да й стъпи на малкия пръст.