"Семейството" на Денис Родман с къща край Пловдив (СНИМКИ)

Съпрузите Мариела и Костадин и трите им деца получиха още един куп подаръци

Сдружение "България си ти" дари днес дом на 5-членното семейство Мариела и Костадин Гелеменови и трите им деца. Многодетната фамилия до момента е живяла в Пловдив под наем, без ток и доходи. Преди две години от сдружението научили за съдбата им и решили да им помогнат с мащабна дарителска кампания. Пари са били събирани през  2013 година по време на всички мото събори из цялата страна, както и с DMS. 
За да изхранва семейството си, безработният Костадин се е принуждавал да лови жаби и да ги продава в ресторанти. Той и съпругата му никога не са се надявали, че някой ден могат да имат свой собствен дом и да работят. Мечтата им се сбъдна днес в село Граф Игнатиево, когато председателят на "България си ти" Димитър Куцаров им връчи официално ключа за новата им къща. Тя е закупена за 16 000 евро и е ремонтирана, и обзаведена с помощта на дарители.
Денис Родман също помогна на младото семейство. Миналата година суперзвездата на американския баскетбол имаше трогателна срещна с Мариела и Костадин Гелеменови и техните деца. Видео от нея може да видите ТУК.
Още снимки от събитието днес има в ГАЛЕРИЯТА.