Русата Златка пак се "ремонтира" (СНИМКА)

Сложи си нов силикон

Златка Райкова е с нов силикон, пише Kliuki.net! Тя гордо го изпъчи насред конкурс за миски, за да им докаже, че от онова добро момиче, няма и следа… Явно тази фасада си беше за пред хората в Къщата на ВИП Брадър.

И така обаче не успя да трогне българите, те не гласуваха за нея. Сигурно не са й повярвали?! А и как да го сторят, като гледат това сластно тяло и извивки.

Златка Райкова домакиня и кротка кандидат-съпруга – да, да. Този виц вече се изтърка, а пък Русата вече е намерила спонсор за подменения тунинг.

Сега тя го разхожда гордо, а всички наоколо се питат как става тази работа, при условие, че Георги не успява да покрие всичките й глезотии. От известно време Златка Райкова се изявава като дизайнер.

Вероятно вече е натрупала сериозни приходи, това си е направо супер бърз растеж за новостартирала фирма.

Някои чалгаджийки вече забелязахме да си поръчват тоалети от нея, сигурно са готови да платят скъпо да оригиналните идеи на Злати. Визията на плейметката става все по-фатална, докато нейната адашка и приятелка бременее и го раздава естествена на плажа.

Изглежда Златка Райкова няма да спре да провокира, а с това деколте, преливащо от силикон, ефектът е гарантиран – вижте сами!